Agenda

Activiteiten

Creatief groepje voor ouderen

Op maandagmiddag is er bij atelier de Draai een creatieve activiteit voor ouderen die het leuk vinden om in een klein groepje, onder begeleiding, creatieve activiteiten te verrichten. Ouderen met of zonder bepaalde beperkingen; iedereen is welkom. Ervaring is niet nodig. Ook eenzaamheid kan een reden zijn om deel te nemen. Er wordt gekeken naar de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, tekenen met diverse materialen, armbandjes knopen, vilten, speksteen bewerken, kleien en seizoen afhankelijke knutselwerkjes… Doet u gezellig mee?

 Wanneer: Maandagmiddagen van 13.00u tot 14.30u

Kosten:  €15,00 per keer

Maximaal 5 deelnemers per keer.

Aanmelden kan in de winkel of stuur een mailtje naar atelierdedraai@gmail.com

Speksteen bewerken

Kom gezellig op vrijdagmiddagen speksteen bewerken waarbij stap voor stap gewerkt wordt naar een kunstzinnig eigen beeld. U kunt 1x komen maar ook vaker. Om een werkstuk van begin tot eind af te maken zijn meerdere middagen nodig. Deze activiteit is geschikt voor iedereen die zin heeft deze zachte steensoort te gaan (leren) bewerken, ervaring is niet nodig. Het vergt wel enige kracht en doorzettingsvermogen.  Wie doet er mee?

Kosten: €10,00 per keer, incl. materiaal en wat te drinken.

Wanneer: Vrijdagmiddagen van 13.00u t/m 14.30u

Opgeven:  Stuur een mailtje naar atelierdedraai@gmail.com of kom even langs in de bijbehorende winkel; Atelier Shop de Draai.

Workshop tekenen op stenen – door Floor van Kadootje van Floor

Een hele leuke, fijne workshop waarbij Floor verteld over haar inspiratiebron voor het tekenen op stenen. Met wat tips en tricks ga je aan de slag om meerdere stenen te betekenen met verfstiften.

Datum: Binnenkort weer nieuwe data, heeft u interesse? Laat het gerust al weten!

Tijd: 19.00u tot 21.00u

Kosten: €15,-

Aanmelden: verstegenfloor@gmail.com of atelierdedraai@gmail.com

Dit is ook een hele leuke activiteit om met een groepje vrienden, collega’s of familieleden te doen. Dit kan eventueel ook op andere data, stuur voor meer informatie gerust een mailtje naar Floor.

Floor is ook te vinden op facebook en/of instagram: kadootje van floor.

Wandeling gevolgd door workshop ‘Stenen tekenen’.

Middagactiviteit: Tijdens een mooie wandeling in de omgeving stenen zoeken en daarna bij atelier de Draai de stenen betekenen/schilderen onder het genot van thee/koffie/fris en lekkernijen. Deze middagen worden georganiseerd door Floor en Arda waar activiteit, rust en creativiteit worden gecombineerd.

Data binnenkort bekent! Een middag voor alleen volwassenen en een middag voor ouder met kind.

Interesse? Stuur een mail naar ateliershopdedraai@gmail.com.

Workshop Paaseieren versieren met Crea Clau

Deze workshop wordt verzorgd door Crea Clau; zij leert deelnemers paaseieren te versieren met decoupage techniek. Super leuk en mooi!

Datum: Dinsdag 4 april van 19u tot 21u.

Prijs: €17,50 inclusief 6 eitjes, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.

Geef je gauw op via instagram Crea_Clau of stuur een mailtje naar ateliershopdedraai@gmail.com

Workshop Kennismaking met edelstenen

Datum: Zondag 23 april 2023
Aanvang: 13:30u (graag 13:00u aanwezig) tot 17:00u
Kosten: €50, – Dit is inclusief kopje koffie of thee, hand-out en een set met 7 chakra stenen. Er is tevens gelegenheid om interessante edelstenen aan te schaffen na afloop.

De grootte van de groep bedraagt minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
Aanmelden kan via Anima Una – Healing & Minerals, tel. 06-5156 7101, anima-una@ziggo.nl of via Atelier De Draai; atelelierdedraai@gmail.com

%d bloggers liken dit: