Agenda

Activiteiten

Creatief groepje voor ouderen

Op maandagmiddag is er bij atelier de Draai een creatieve activiteit voor ouderen die het leuk vinden om in een klein groepje, onder begeleiding, creatieve activiteiten te verrichten. Ouderen met of zonder bepaalde beperkingen; iedereen is welkom. Ervaring is niet nodig. Ook eenzaamheid kan een reden zijn om deel te nemen. Er wordt gekeken naar de wensen en mogelijkheden van de deelnemers. Denk bijvoorbeeld aan schilderen, tekenen met diverse materialen, armbandjes knopen, vilten, speksteen bewerken, kleien en seizoen afhankelijke knutselwerkjes… Doet u gezellig mee?

 Wanneer: Maandagmiddagen van 13.00u tot 14.30u

Kosten:  €15,00 per keer

Maximaal 5 deelnemers per keer.

Aanmelden kan in de winkel of stuur een mailtje naar atelierdedraai@gmail.com

Workshop ‘stenen tekenen

Ook zin om op stenen te tekenen? Dit kun je leren van Floor (https://kadootjevanfloor8.webnode.nl), de volgende workshop is op 28 november van 19.00u tot 21.00u. Kosten: €15,- per keer. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar atelierdedraai@gmail.com

Speksteen bewerken

Kom gezellig op vrijdagmiddagen speksteen bewerken waarbij stap voor stap gewerkt wordt naar een kunstzinnig eigen beeld. U kunt 1x komen maar ook vaker. Om een werkstuk van begin tot eind af te maken zijn meerdere middagen nodig. Deze activiteit is geschikt voor iedereen die zin heeft deze zachte steensoort te gaan (leren) bewerken, ervaring is niet nodig. Het vergt wel enige kracht en doorzettingsvermogen.  Wie doet er mee?

Kosten: €10,00 per keer, incl. materiaal en wat te drinken.

Wanneer: Vrijdagmiddagen van 13.00u t/m 14.30u

Opgeven:  Stuur een mailtje naar atelierdedraai@gmail.com of kom even langs in de bijbehorende winkel; Atelier Shop de Draai.

Workshop Kennismaking met edelstenen

Datum: Zaterdag 21 januari 2023
Aanvang: 13:30u (graag 13:00u aanwezig) tot 17:00u
Kosten: €50, – Dit is inclusief kopje koffie of thee, hand-out en een set met 7 chakra stenen. Er is tevens gelegenheid om interessante edelstenen aan te schaffen na afloop.

De grootte van de groep bedraagt minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.
Aanmelden kan via Anima Una – Healing & Minerals, tel. 06-5156 7101,
anima-una@ziggo.nl of via Atelier De Draai; atelelierdedraai@gmail.com

%d bloggers liken dit: